Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، مجید زکریایی ظهر امروز در جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با تفکیک، تغییر کاربری و ساخت‌وساز غیرمجاز شهرستان بابل با اشاره به شرایط حساس منابع طبیعی به تشریح وضعیت مقابله با جنگل‌خواری پرداخت و طی سخنانی اظهار کرد: «به ما می‌گویند فعلا با فلانی کار نداشته باش، ایشون داره مجوز می‌گیرد»، رجال سیاسی عزیز از کجا و به چه صورت دارد مجوز می‌گیرد جنگل بیت‌المال است، باید افرادی که به نام دامدار و روستانشین وارد عرصه‌های جنگلی شدند شناسایی و تفکیک شوند بسیاری از روستانشین عرصه جنگلی دامدار نیستند و باید شناسایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 منابع طبیعی و جهادکشاورزی قصد ضعیف‌کشی ندارند، آنهایی که نفوذ داشتند و راه قانونی بلد بودند رفتند و برای خودشان مجوز گرفتند و دامدار روستانشین ضعیف نتوانست از حقوق خود دفاع کند.

از مدیران شهرستان سوال دارم چرا در شهرستان ٣۶ مورد حکم تخریب ما چندین سال اجرا نشده است، خانه همکار ما را به دلیل دفاع از بیت‌المال آتش زدند، از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار جنگل‌های مازندران به زیر یک‌میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار رسیده است چرا دستگاه‌های خدمات‌رسان به متخلفان ساخت‌وساز در اراضی ملی خدمات آب، برق و گاز می‌دهند.

مگر می‌شود در یک روستا ٢٠ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز باشد و دهیار بی‌خبر باشد؟ باید افرادی که به نام دامدار و روستانشین وارد عرصه‌های جنگلی شدند شناسایی و تفکیک بشوند.

* خوش‌نشینان هدف اصلی برخورد قاطع/مردم از تبعیض در اجرای حکم خوششان نمی‌آید

سرپرست فرمانداری بابل نیز در این جلسه اظهار کرد: مردم از تبعیض خوش‌شان نمی‌آید، در گام نخست حفظ عرصه‌های منابع‌طبیعی، به دنبال خوش‌نشینان هستیم، خواهش من از ادارات مرتبط این است که برای اجرای حکم مکاتبات لازم با خانواده‌ها روستانشین داشته باشند،حساسیت‌ها در این موضوعات است که تبعیض قائل نشوید.

قاسم عزیززاده‌گرجی گفت: ریشه‌یابی کنیم که چه موضوعی باعث شده که شخص مورد نظر ایجاد به ساخت‌وساز کرده است آیا برای خوش‌نشینی است یا در کنار خانه پدری است، رسانه‌ها حتما مطالبه کنند که چرا این اتفاقات افتاده است،دستگاه‌هایی که تجهیزات برای تخریب ندارند، بگویند تا هماهنگی لازم برای تامین آن انجام شود.

وی با بیان اینکه هدف از تشکیل این جلسه، صیانت از منابع طبیعی، جنگل، رودخانه است، افزود: استفاده از ظرفیت دهیاران گام اول حفظ عرصه‌های ملی است و به هیچ عنوان نمی‌پذیریم دهیاری بخواهد در این زمینه تعلل کند، بخشداران این موضوع را به صورت جدی با دهیاران مطرح کنند، از ابتدای سال ۱۴۰۱ اگر ساخت‌وسازی انجام شود، با دهیار برخورد خواهد شد.

انتهای پیام /۸۶۰۵۹/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: شرق استان کارگروه پیشگیری منابع طبیعی ساخت وساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۶۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان از قلع و قمع ۴۸بنای غیرمجاز درزمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
حجت الله رئیسی گفت: از تعداد ۴۸ بنای غیرمجاز ۱۸ مورد در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ و بقیه برای اجرای احکام قطعی قلع و قمع شد که با تخریب این بنا‌های غیرمجاز تقریبا ۳ هکتار از اراضی کشاورزی از توابع بخش مرکزی و زاینده رود این شهرستان آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
کارشناس حقوقی جهاد کشاورزی شهرستان سامان هم گفت: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای تبصره ۲ ماده۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اجرا شده است.
احسان محمدی افزود: این بنا‌های غیرمجاز شامل ساخت ساختمان، محوطه‌سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان سامان و نیروی انتظامی اجرا شده است.
علی نصیری مسئول گشت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با اشاره دریافت مجوز برای ساخت و ساز در باغات و اراضی کشاورزی گفت: هرگونه ساخت و ساز باید طبق قانون و با دریافت مجوز از کمیسیون ماده یک تبصره یک صورت بگیرد.

وی افزود: سامانه ۱۳۱ امور اراضی کشور شبانه‌روز آماده دریافت اطلاعات و گزارش‌های تغییر کاربری و ساخت و ساز‌ها در اراضی کشاورزی از سوی مردم است.

علی کیانی مسئول امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان سامان با تاکید بر حفظ کاربری اراضی و اهمیت پیشگیری از تغییرکاربری‌ها گفت: دو دوره آموزشی ترویجی حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی‌ها با تدریس کارشناس مسئول حفظ کاربری جهاد کشاورزی طی سال گذشته برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی، قوانین حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، تخلفات تغییرکاربری غیرمجاز و خردشدن اراضی کشاورزی و به خطر افتادن امنیت غذایی برای کشاورزان بیان شد.

دیگر خبرها

  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • توقیف خودروی تخلیه نخاله در عرصه تاریخی
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان